De praktische basisgehoorzaamheid staat in deze cursus centraal, afgewisseld met leuke activiteiten.

Voor wie
De cursus is o.a. bedoeld voor:
- eigenaren waarvan de hond ouder is dan 5 maanden, en die geen puppycursus hebben gevolgd
- eigenaren van herplaatshonden
- eigenaren die extra willen trainen op de praktische basisgehoorzaamheid van de hond
Ik hanteer een hondvriendelijke trainingsmethode.

Wat gaan we doen
Tijdens de cursus gaan we aan de slag met de meest belangrijke oefeningen uit de basisgehoorzaamheid, zoals: zit, af, blijf, hierkomen, aandachtsoefeningen, netjes meelopen, afleidingen opbouwen, hoe op een rustige wijze andere weggebruikers en erfhonden passeren etc. Deze oefeningen worden afgewisseld met leuke activiteiten voor uw hond, waardoor u de onderlinge relatie verder kunt uitbouwen. 
Maximaal 4 cursisten, waardoor er veel aandacht is voor elke hond en eigenaar.

Doel van de cursus
Een fijne relatie tussen u en uw hond creëren, gebaseerd op onderling vertrouwen en respect. We gaan vooral met praktische oefeningen aan de gang, die u helpen om het samenleven met uw hond voor alle partijen prettig te maken.  

Opbouw lessen
De 1e les is een theorieles, gevolgd door 4 praktijklessen op de omheinde trainingslocatie en daarna 3 lessen op locatie. We gaan in de laatste lessen op pad, waarbij we al het geoefende en meer ook buiten het trainingsveld gaan toepassen.

Tijden en data
Deze volgen zodra ze bekend zijn. 

Meer informatie en/of aanmelden
Wilt u weten of deze cursus iets voor u en uw hond is, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen (tel. 06-338 224 72 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..